Noi, cei de la Fundația USANA, căutăm în permanență moduri în care putem aborda direct problema lipsei hranei la nivel mondial. Inițiativa noastră, Global Meals, oferă o sursă imediată de hrană, dar ne propunem în permanență să găsim soluții inovatoare, care le oferă familiilor posibilitatea de a se hrăni, de a avea parte de nutrienți și de a-și asigura singuri cele necesare timp de mai mulți ani la rând - soluții precum inițiativa Garden Towers (grădini tip turn).
 
Milioane de familii din întreaga lume au acces insuficient la surse sustenabile de hrană. Majoritatea dintre acestea trebuie să meargă pe jos ore întregi până la cea mai apropiată piață de legume și să cheltuiască bani pe care i-ar putea economisi pentru educația copiilor lor, pentru că solul nu este suficient de fertil pentru a fi cultivat sau pentru că nu au un teren pe care să poată planta. Garden Towers este o invenție extrem de simplă care le oferă familiilor posibilitatea de a recâștiga controlul asupra vieților lor.

 

Ce este Garden Tower?

Garden Tower este o soluție simplă, compactă și sustenabilă prin care se pot asigura alimente proaspete și hrănitoare familiilor din întreaga lume.

 

 

Dar inițiativa Garden Towers oferă mai mult decât un mijloc de subzistență. Aceasta le oferă familiilor care au trebuit să depună eforturi mari pentru a supraviețui posibilitatea de a prelua controlul asupra situației lor. Le oferă mijloacele prin care se pot îngriji de ei înșiși, își pot îmbunătăți calitatea vieții, făcând acest lucru cu demnitate și independență. Ceea ce la început este doar pământ și semințe prinse în panouri de plasă oferă o producție mai mare decât vă închipuiți. Grădinile tip turn oferă venituri, nutriție, comunitate, conservarea apei, conservarea terenului și speranță pentru comunitățile nevoiașe.

 

Consolidează-ți afacerea, construiește o grădină tip turn pentru alții

Un bilet mic, un impact uriaș O parte din biletul tău cu acces deplin la Convenția Virtuală pentru Americi și Europa este direcționată către Fundația USANA și un proiect de grădini tip turn. Fundația folosește aceste grădini tip turn pentru a ajuta să se pună capăt foametei.

O grădină tip turn este un tub flexibil necostisitor, cu o plasă robustă. Umplut cu pământ, cilindrul 4' x 4’ produce până la 100 de plante. Fiecare turn ecologic constituie o sursă simplă, compactă și sustenabilă de alimente proaspete și nutritive, putând dura cinci-șase ani. Un bilet (24,95 USD) achită costul unei grădini tip turn. 
O grădină tip turn asigură opt mese pe săptămână pentru o persoană. Aceste turnuri ajută oamenii să scape de sărăcie, deoarece aceștia câștigă bani din vânzarea produselor obținute din turnuri. În calitate de antreprenori, avem oportunitatea de a ajuta alte persoane să își îmbunătățească viețile..