Înregistrare

Cum mă înregistrez pentru Convenția Virtuală pentru Americi și Europa?

R: Pentru a te înregistra pentru Convenția Virtuală pentru Americi și Europa, vizitează pagina Event Registration (Înregistrare la eveniment), localizată pe The Hub Selectează Contests & Events > Event Registration > USANA Live 2021 Americas & Europe Virtual Convention.

Există un termen limită pentru înregistrarea la Convenția Virtuală pentru Americi și Europa?

Da. Mai ai timp până la finalul ultimei sesiuni din data de 14 august 2021 pentru a te înregistra.

Cât costă înregistrarea pentru Convenția Virtuală pentru Americi și Europa?

Accesul complet costă 24,95 USD și îți oferă acces la conținutul Convenției timp de 30 de zile după eveniment.

De ce nu există o opțiune de participare gratuită ca la convenția virtuală de anul trecut?

În timp ce costurile asociate cu un eveniment virtual sunt mai mici decât întrevederile în persoană, este necesară o investiție semnificativă pentru a produce o experiență virtuală de elită. Anul trecut am putut oferi o opțiune gratuită, pentru a oferi asistență având în vedere contextul COVID. Anul acesta, am depus toate eforturile pentru a menține cheltuielile mici, oferind în același timp o experiență incredibilă. Suntem bucuroși să spunem că evenimentele noastre virtuale sunt unele dintre cele mai valoroase din industrie.

Pot să îmi anulez înregistrarea la Convenția Virtuală pentru Americi și Europa?

Da. Ai timp până în 11 august 2021 pentru a-ți anula biletul cu acces complet. Contactează departamentul de relații cu clienții pentru a anula înregistrarea.

Se va rambursa toată suma plătită de mine pentru biletul cu acces complet?

Nu. Acesta este un eveniment nerambursabil. Poți însă să îți transferi înregistrarea către o altă persoană. (Această opțiune nu este valabilă pentru Distribuitorii din China).

De ce este taxa de înregistrare nerambursabilă?

Pentru a asigura o experiență incredibilă tuturor participanților, nu putem rambursa taxele de înregistrare.

Cum accesez live stream-ul?

Intră pe USANA.brand.live. Autentifică-te cu aceeași adresă de e-mail pe care ai utilizat-o la înregistrarea la Convenția Virtuală pentru Americi și Europa

În ce limbi va fi disponibilă Convenția Virtuală pentru Americi și Europa?

Mandarină, engleză, franceză, spaniolă și română cu anumite limitări. Vor fi de asemenea disponibile subtitrări în limba engleză.

Va exista subtitrare pe durata live stream-ului și a videoclipurilor înregistrate în prealabil?

Da. Toate videoclipurile înregistrate în prealabil și sesiunile live vor avea subtitrări în limba engleză.

În ce fus orar voi viziona sesiunile?

Toate sesiunile sunt pe fusul orar de vară Mountain Time (MDT).

Platformă virtuală

Care este link-ul pentru Convenția Virtuală pentru Americi și Europa?

USANA.brand.live

Î. Ce pot face dacă nu pot accesa conferința?

E-mailul tău de confirmare reprezintă înregistrarea ta la Convenția Virtuală pentru Americi și Europa Verifică dacă ai primit e-mailul de înregistrare pentru a te asigura că datele de autentificare sunt corecte. Dacă încă ai probleme, contactează USANA serviciul relații cu clienții.

La autentificare, am primit următorul mesaj: Ne pare rău, se pare că există o problemă cu e-mailul tău. Vă rugăm să verificați datele introduse și să încercați din nou. Ce pot face?

Asigură-te că informațiile de înregistrare sunt aceleași cu datele de autentificare Brandlive. Dacă încă ai probleme, contactează USANA serviciul relații cu clienții.

Am introdus informațiile solicitate și am primit următorul mesaj: Numărul maxim de utilizări depășit. Ce pot face?

E-mailul tău trebuie utilizat doar o singură dată pentru autentificare. Dacă ai primit mesajul de eroare - număr maxim de utilizări depășit-contactează USANA serviciul relații cu clienții.

Cum știu că a început Convenția Virtuală pentru Americi și Europa?

Treci cu mouse-ul peste ecranul video. O iconiță roșie LIVE în colțul din stânga sus îți va arăta că a început evenimentul. De asemenea, ar trebui să vezi prezentatorii sau un videoclip redat pe ecran.

Cum arată butonul de „play” (redare)?

Dacă videoclipul nu începe, apasă pe butonul play din mijlocul ecranului video. Iată cum arată butonul:

 

Probleme audio

Ce ar trebui să fac dacă evenimentul a început deja, dar eu nu aud nimic?

Te rugăm să îți verifici sunetul calculatorului. Iconița de sunet din colțul din dreapta jos al ecranului calculatorului tău are un „x”? Dacă da, debifează iconița de sunet și dă volumul mai tare.

Care sunt pașii de depanare pe care îi pot face dacă experimentez probleme pe durata evenimentului?

 • Asigură-te că sunetul calculatorului tău nu este pe mut.
 • Dă volumul mai tare și asigură-te că boxele sunt conectate.
 • Nivelul sunetului se află în colțul din stânga jos al player-ului video. Asigură-te că și acesta este la maximum.
 • Dacă folosești căști, asigură-te că sunt conectate corect la calculatorul tău. Testează nivelul sunetului, deconectând căștile și dând volumul mai tare la calculator.
 • Dacă folosești căști cu Bluetooth, asigură-te că funcția de Bluetooth a calculatorului tău este pornită și conectată la căștile tale.
 • Accesează preferințele tale de sistem pentru a te asigura că ieșirea audio este setată pe boxe sau căști. Dacă acest lucru nu funcționează, reîncarcă-ți browser-ul.

Probleme cu video sau cu streaming-ul

Care browsere de internet sunt compatibile cu brandlive?

Brandlive este menit să funcționeze cu Firefox 1.1+, Internet Explorer 11+, Safari 1.0+, Edge, Chrome și Opera.

Ce pot face ca videoclipul să nu se blocheze?

Cea mai bună metodă pentru a evita blocarea materialului video este să îți crești lățime benzii de acces la internet. Asigură-te că nu rulează și alte servicii de streaming în același timp în care tu urmărești Convenția Virtuală pentru Americi și Europa. În plus îți poți reduce calitatea materialului video. Pentru a reduce calitatea materialului video:

 • Pasul 1: Treci cu mouse-ul în josul player-ului video și apasă pe logo-ul „HD” din colțul din dreapta jos.
 • Pasul 2: Schimbă setarea predefinită de la auto la 480p.

Care sunt pașii de depanare pe care îi pot face dacă experimentez probleme cu videoclipul pe durata evenimentului?

 • Apasă pe iconița de redare în mijlocul ecranului video.
 • Încearcă un alt browser pe computerul tău (Firefox 1.1+, Internet Explorer 11+, Safari 1.0+, Edge, Chrome, și Opera).​
 • Încearcă să accesezi de pe un alt dispozitiv; calculator, tabletă sau telefon.
 • Conectează-te la o rețea diferită, precum hotspot-ul telefonului mobil.
 • Reîncarcă-ți browser-ul.

Dacă ai încercat toți pașii de mai sus și încă te confrunți cu calitatea scăzută a conținutul video, contactează USANA departamentul de relații cu clienții.

Sfaturi de la profesioniști pentru streaming

Adu puterea evenimentelor virtuale pe calculatorul, tableta, telefonul inteligent, proiectorul sau televizorul tău.

Dispozitiv mobil

Accesează rețeaua ta mobilă cu semnal puternic 4G sau LTE sau Wi-Fi cu o conexiune de cel puțin 2 Mbps Verifică-ți planul tarifar al operatorului de mobil pentru a te asigura că ai capacitate suficientă, altfel, e posibil să fii taxat suplimentar de furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă.

Calculator/Laptop

Full HD necesită o conexiune de internet cu cel puțin 3 Mbps. Majoritatea furnizorilor de servicii de internet oferă 10 Mbps sau mai mult. dacă nu ești sigur de capacitatea sistemului tău, contactează furnizorul de servicii de internet.

Proiector/TV

Fă streaming pe ecran mare! Este exact ca redarea unui film. Urmărește Convenția Virtuală pentru Americi și Europa pe un ecran de proiecție dintr-o sală de conferințe a unui hotel sau pe televizorul tău cu ecran plat. Conectează-ți calculatorul direct ala proiector sau TV sau folosește Chromecast sau Apple TV pentru a te conecta wireless.

Maximizează-ți experiența virtuală

Sfaturi pentru a profita la maximum de experiența ta virtuală

 • Blochează-ți perioada în calendar pentru a fi complet conectat la eveniment. Redu la minim distragerile prin închiderea notificărilor.
 • Vino gata să înveți. Amintește-ți că poți derula înapoi pentru a viziona orice detalii pe care le-i fi ratat sau pe care dorești să le revezi.
 • Noi recomandăm utilizarea unei conexiuni la internet cu fir pentru a urmări Convenția Virtuală pentru Americi și Europa. Aceasta îți va oferi cea mai bună experiență de streaming.
 • Vă recomandăm să ai un singur dispozitiv care să transmită conținutul, pentru webcasting, proiecție, la care să conectezi televizorul sau ecranul pentru a viziona împreună cu familia. Dacă există mai multe dispozitive care rulează pe aceeași rețea vor încetini viteza internetului.
 • Testează-ți serviciul de streaming înainte de a începe Convenția Virtuală pentru Americi și Europa. Site-ul platformei noastre virtuale va transmite live pe 12 august 2021 și va exista o mulțime de conținut pentru a-ți testa configurația de streaming.
 • Ține la îndemână o agendă pentru a lua note rapide. Nu uita: poți derula secțiuni ale înregistrărilor.
 • Ai la îndemână gustări și apă.  Convenția Virtuală pentru Americi și Europa a fost creată cu focalizare pe publicul nostru, așa că or exista pauze pe parcursul programului de streaming. Ridică-te, întinde-te sau fă o scurtă plimbare pentru a te revigora înainte de următoarea sesiune.
 • Urmărește împreună cu alte persoane. Planifică să te pui la curent sau să discuți sesiunile importante cu familia și prietenii. Ia notițe și împărtășește observațiile.
 • Verifică-le cu echipa ta. Sună, trimite mesaje sau fă conferințe video cu echipa ta după fiecare sesiune pentru a discuta prezentările importante. Ia notițe pe parcursul fiecărei sesiuni și împărtășește-le cu echipa.
 • Folosește opțiunea de chat și rămâi conectat. Utilizează #AEVC21, #USANA21, și #LiveUSANA pentru a te conecta cu alți participanți.
 • Lasă timp pentru a revizui și a revedea sesiunile- acestea vor fi disponibile timp de 30 de zile după Convenția Virtuală pentru Americi și Europa.
 • Împărtășește experiențele tale cu alții. Fiecare participant înregistrat va primi un e-mail după eveniment prin care îi va cere feedback despre Convenția Virtuală pentru Americi și Europa. Te rugăm să îți rezervi câteva minute pentru a ne spune ce ți-a plăcut la eveniment și ce îmbunătățiri putem aduce.

Care este link-ul pentru Convenția Virtuală pentru Americi și Europa?

USANA.brand.live